Okulumuz Hakkında

Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu
Halfikale M./İstiklal S./ Erdem Bayazıt Hafızlık PİHO Eğitim Kampüsü / No 15 MERKEZ/BAYBURT
 Fotoğrafı

VİZYON

Yaşadığımız coğrafyada olumlu değişiklikler yapacak motivasyona sahip, ufku geniş, hayat boyu öğrenen, dünyayı bir laboratuar olarak gören, mutlu nesiller yetiştiren bir kurum olmak.

MİSYON

Aile ortamı sıcaklığında öğrencilerimizin bireysel özellikleri ve yeteneklerine uygun kaliteli eğitim vererek içlerindeki sınırsız gücü açığa çıkarmak, potansiyellerini etkili kullanmalarını sağlamaktır. Üretken ve başarılı, kendinden emin, sorgulayan, sınırlarını bilen, demokratik ilkelere, manevi değerlere, insan haklarına ve çevreye saygılı, çözüm odaklı, insanlık ve tüm dünya için sorumluluk taşıyan dünya vatandaşları yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Yıldız Kız ve Erkek Voleybol müsabakalarında çok sayıda il birinciliği ve bölge (grup) birinciliği (Okulumuz spor alanında, özellikle voleybol dalındaki başarılarıyla ilimizde ve bölgemizde ön plana çıkmaktadır) Küçük Kız ve Erkek Voleybol müsabakalarında İl birincilikleri Kros Müsabakaları grup ve ferdi başarıda çeşitli dereceler Resim yarışmalarında il bazında dereceler

Öğretmen

DOĞALGAZ

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Mülkiyeti Özel İdareye ait,1974 Yılında kullanılmaya başlanmış halihazırda YBO personeli oturmaktadır.Hiç onarım görmediğinden onarıma ihtiyaç vardır.

Pansiyon Bilgisi

253 öğrenci kapasiteli olup, oda sistemi vardır.

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

3 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Etrafı çevrili 88 dönüm arazi üzerine kurulmuş iki lojman binası,bir pansiyon binası,eğitim öğretim binası,kapalı spor salonu,minyatür futbol sahası, üzerinde çeşitli oyun alanlarının çizili olduğu asfalt bahçe dışında kalan kısımları çam ağacı ,farklı cins ağaçlar ve meyve ağaçları kaplamaktadır.Bu alan içerisinde ayrıca bir ilköğretim okulu ve bir anaokulu bulunmaktadır.

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Voleybolda il ve gurup birincilikleri Futsal ve kros başarıları Okul içi; voleybol,futsal,satranç ve masa tenisi müsabakaları